Logo [JP-Palvelut Oy]
fiilis.jpg
 

Yritys

Lahden JP-Palvelut Oy on vuonna 2003 toimintansa aloittanut rakennusalan vaativaan korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Yrityksen ulkoisessa markkinoinnissa käytämme JP- Palvelut nimikettä.

Yrityksen perustajaosakkaat omaavat pitkäaikaisen ja vankan rakentamiskokemuksen. Meillä on kokemusta eri urakkamuodoista korjausrakentamiskohteissa. Yrityksen henkilökunta muodostuu noin 8 toimihenkilöstä ja n.20 omasta työntekijästä. Käytämme yhteistyökumppaneina LVIS- puolella ja erikoistöissä vakiintuneita suomalaisia yrityksiä, joiden kanssa yrityksellämme on pitkäaikaiset ja edelleen jatkuvat liikesuhteet.

Olemme Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys ja yrityksellä on RALA- pätevyys. Yrityksemme käyttää Haahtela Oy:n toiminnanohjausjärjestelmää.


Arvot

Yritys on luotettava yhteistyökumppani toimintaympäristössään. Asiakas on toimintamme lähtökohta, olemme asiakaspalvelutyössä!

Otamme huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet laadun, kustannustehokkuuden ja aikataulujen osalta. Asiakastyytyväisyyden kautta yrityksen toiminta laajenee hallitusti ja kustannustehokkaasti.


Visio

JP- Palvelut jatkaa hallittua kasvua linjasaneerausten toimintaympäristössä ja laajentaen toimintasisältöään. Yritys on tunnettu palvelutoimittaja alallaan ja kilpailijoihimme verrattuna askeleen edellä asiakaspalveluissa.